Først blev mælken varmet langsomt op til den var mellem de 41 og 43 grader
Jeg tilsatte 3 spiseskefulde youghurt til en halv liter sødmælk
Efter at have rørt i gryden blev mælken/den kommende youghurt hældt over i en skål - og da jeg ikke har et varmeskab stillede jeg skålen på radiatoren istedet (det har Ida sagt er en god løsning hvis man ingen varmekskab har :)
Efter at have stået der natten over skulle skålen i køleskabet til næste dag - og vupti der var hjemmelavet youghurt :) Det blev lidt tyndere end jeg havde regnet med, så noget er jo nok gået galt i processen, men ellers var det ganske udemærket som slutprodukt, synes jeg
Selvgjort er velgjort, siges det :)
Hej Morten
SvarSletFint at din yoghurt smagte ;-) Måske har den været lidt for kold på din radiator - eller også skal du prøve med en yoghurt naturel og så selv tilsætte frugt bagefter? Har du mod på at prøve endnu er portion og gøre flere erfaringer vil det være fint ;-)
Ja har helt sikkert mod på at prøve på en anden måde :) Synes det var meget spændende og nu kan jeg lave min egen youghurt - wow :)
Slet